Uw mandje is leeg.

Tel: 0488 431710
U bent hier: Over ons

Fruitbedrijf Van Kesteren

Eimerensedwarsstraat 2

6662 PM Elst GLD

Telefoon: 06 55988645

Over ons

Els en Herman, wij dus! zijn verknocht aan Eimeren en willen hier zeker niet meer weg. We wonen hier nu zo'n 30 jaar en elke dag is voor ons als vakantie.

Wij telen hier met veel plezier ons fruit.

Eimeren is een mooi plekje tussen Arnhem en Nijmegen, middenin de Betuwe, waardoor er veel mensen langskomen. Zomers zijn er veel mensen die een fietstochtje maken, vooral in het voorjaar waneer alles mooi in bloei staat. Naast het genieten van de bloemenpracht is het natuurlijk heerlijk om van verse producten en vers fruit, zoals heerlijke kersen, direct van de Betuwse grond te kunnen genieten.

Vooraan de weg staat een bord met daarop het fruit wat op dat moment wordt aangeboden. Dit varieert van appels tot zwarte bessen, net wat het seizoen te bieden heeft. Uiteraard komt alles van eigen bodem.

Zelfs de honing komt uit eigen tuin. Een tijd geleden zijn we begonnen met het houden van bijen. Zeker nu is het belangrijk om ons in te zetten voor het behoud van de bijen. Bijen zijn zeer nuttige dieren en zeker nuttig voor de fruitteelt.

Wij zijn nog oorspronkelijke fruittelers, die bij de verkoop niet op een appeltje meer of minder kijken. Netheid en eenvoud zijn typerend voor ons bedrijf.  Daarnaast proberen wij het voor u altijd persoonlijk en leuk te maken, door iets extra's te doen. Zoals met Kerst een mooie kerstkaart erbij of met Pasen een leuk presentje. 

Als we klaar zijn met plukken dan gaan we in de weer met potten en pannen om onze alom bekende jam te maken!

Neem gerust eens vrijblijvend een kijkje in onze winkel of in de bongerd. U bent van harte welkom! 

Els en Herman van Kesteren

Klik op de foto voor een vergroting

220217218